• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Wintersport

Wintersport is onder Nederlanders de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De vraag naar goedkope wintersport busreizen is dan ook sterk toegenomen. Omdat de gemiddelde consument door de bomen het bos niet meer ziet kunt u eenvoudig het aanbod van de meeste aanbieders van een wintersport busreis bekijken in ons overzicht. Wij bieden dit overzicht busreizen wintersport aan voor Tsjechië, Oostenrijk, Frankrijk en enkele deelgebieden.


Oostenrijk en Frankrijk zijn al jaren de populairste bestemmingen voor Nederlandse wintersporters. De wintersportgebieden in beide landen zijn zowel met de auto als de bus binnen 1 dag te bereiken. Eigenlijk doen allebei de landen niet voor elkaar onder, maar toch hebben sommige mensen de voorkeur voor de een of de ander. De après ski gelegenheden en de taal spelen daarbij een rol. Een land dat al een aantal jaren opkomend is wat betreft wintersport is Tsjechië. Tsjechië is doorgaans de goedkoopste optie, hoewel het aanbod wintersport busreizen die kant op beperkt is. Ook de sfeer is doorgaans wat minder dan in Oostenrijk en Frankrijk. 

Wintersport busreis

Hoewel de meeste wintersport busreizen inclusief accommodate zijn, geld dat niet voor allemaal. Toch raden wij aan een pakketreis te boeken. In de meeste gevallen is dat verreweg het goedkoopste. Indien mogelijk adviseren wij zelfs een pakket met skipas te nemen. Bij de meeste busreizen kunt u zelf uw opstapplaats kiezen waardoor u vrijwel nooit ver hoeft te reizen. Uiteraard brengen wij u vanaf de opstapplaats rechtstreeks naar uw hotel of appartement. De wintersport busreis naar Oostenrijk duurt circa 14 uur, naar Frankrijk circa 15 uur. Zo nu en dan stopt de bus voor eten of een toiletbezoek. 

Wilt u zelf georganiseerd met een grote groep op wintersport? Dan kunt u een bus huren als vervoersmiddel.