• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Busreizen Tsjechië

Tsjechië ligt op circa 900 kilometer van Nederland achter Duitsland. Ga je met de bus naar Tsjechië, dan doe je er meestal circa 13 uur over. De reistijd van een busreis Tsjechië is dus goed te overzien. De meeste busreizen naar Tsjechië zijn voor een duur van 4 a 5 dagen. Tel je de heenreis en terugreis bij elkaar op, dan is je totale reistijd dus circa 1 dag. Het gunstige prijspeil is een van de redenen dat Tsjechië populair is geworden onder Nederlandse vakantiegangers. Je kunt dus goedkoop winkelen en genieten van een drankje op een terras in Tsjechië, en een goedkopere bestemming voor je wintersport is bijna niet te vinden.


Busreizen Tsjechie

Beste reistijd Tsjechië

 is een land dat zowel in de zomermaanden als wintermaanden zeer geschikt is voor een busvakantie. In de wintermaanden zijn de meeste busreizen Tsjechië gerelateerd aan wintersport in het reuzegebergte en bezoekjes de kerstmarkten. De sfeer is in deze periode erg goed, maar het is wel erg vroeg donker. De temperatuur ligt in de wintermaanden meestal een paar graden onder nul. In de zomer zijn het vooral veel meerdaagse busreizen naar het romantische Praag en de prachtige Bohemen die te boeken zijn. Met een temperatuur van gemiddeld boven de 20 graden zijn de maanden juni, juli en augustus perfect voor een stedentrip in de zomer.

Busreis Praag

Busreizen Praag

Praag is een van de meest romantische steden van Europa. Liefhebbers van cultuur en een lekker drankje zijn hier absoluut op hun plek.

Lees meer