• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Touringcar huren Utrecht

Een touringcar huren in Utrecht kan een heel gedoe zijn. Welke aanbieders zijn er allemaal? en wat kost het huren van een touringcar? Dat zijn vragen die we op Busreizen.nl regelmatig langs zien komen. Om het makkelijker te maken een tourincarbedrijf in Utrecht te vinden voor een goede prijs is deze vergelijker opgericht. Vul uw gegevens in en wij zorgen dat u vrijblijvend meerdere offertes ontvangt voor touringcar huren Utrecht.

Bus huren Utrecht

De belangrijkste gegevens voor het opstellen van een goede offerte zijn het aantal mensen, aantal dagen en de bestemming. Stuur deze informatie dan ook altijd mee met uw aanvraag als u een bus wilt huren in Utrecht.

Besseling Utrecht is een redelijk formaat touringcarbedrijf dat zich profileert als relatief groen. Het wagenpark van dit bedrijf bestaat uit circa 10 verschillende touringcars met variërend tussen de 16 en 82 personen. Bijzonder is met name de dubbeldekker bus en de echte Amerikaanse schoolbus

Wijdemeren Tours Ankeveen - Dit relatief kleine touringcarbedrijf heeft 6 bussen op de weg. De kleinste bus is een moderne Mercedes met 22 zitplaatsen. De grootste bus is een dubbeldekker met maar liefst 92 zitplaatsen.

Meerkerk in Breukelen - Met 9 touringcars te huur een middelgrote onderneming. Zowel korte als lange reizen zijn mogelijk, waarbij dit bedrijf met name veel ervaring heeft in Oostenrijk. Zowel kleine als grote groepen kunnsn hier terecht aangezien ze met hun touringcars tussen de 16 en 92 personen kunnen vervoeren.

Slingeland Tours Mijdrecht - Met maar liefst 60 jaar ervaring is dit bedrijf één van de meest ervaren bedrijven in de regio op het gebied van tourincar verhuur. De onderneming heeft bussen met plaats voor 18 tot en met 51 personen. Bijzonder aan het assortiment is de oude Amerikaanse bus uit 1970.

Bus huren Utrecht? Vergelijk nu de aanbieders en ontvang de scherpste offerte.