• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Touringcar huren Rotterdam

Vraag via Busreizen.nl eenvoudig offertes aan bij busbedrijven in Rotterdam. Vul het formulier in en u krijgt vanzelf meerdere offertes voor bus huren Rotterdam. U kunt vervolgens zelf de goedkoopste aanbieder uitkiezen. Belangrijke informatie om op te geven zijn het aantal personen, aantal dagen en de vertrek en aankomstplaats.

Touringcar huren Rotterdam

In Rotterdam zijn tientallen touringcar bedrijven te vinden. Een touringcar huren Rotterdam doet u het gemakkelijkste via Busreizen.nl. 

Milot reizen Rotterdam - Het aanbod van dit busbedrijf is zeer breed. Zo kunt u hier bussen huren met ruimte voor 8 tot 91 passagiers voor zowel korte als meerdaagse trips. 

Touringcarbedrijf J.L. de Jong Rotterdam - Opgericht in 1992 dus al circa 23 jaar ervaring. Met een viertal bussen is dit bedrijf relatief klein. De bussen hebben ruimte voor 16 tot en met 62 personen en daarmee niet geschikt voor hele grote groepen.

Beuk Touringcars Noordwijk - Één van de grootste touringcarbedrijven in Rotterdam met circa 15 bussen. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en is ook geschikt voor kleine groepen vanaf 6 personen. Naast normale bussen ook een groot assortiment luxe bussen.

Bus huren Rotterdam? Vul het formulier in en u krijgt offertes van meerdere busbedrijven. Kies de scherpste prijs voor touringcar huren Rotterdam uit de ontvangen offertes.