• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Touringcar huren Assen

In de omgeving Assen zitten relatief weinig touringcar verhuur bedrijven. Toch is het zeker mogelijk om een touringcar in Assen te huren. Naast de bedrijven rondom Assen zelf bieden de meeste verhuurder in Groningen en omgeving Zwolle namelijk ook bus verhuur in Assen aan. Bij het touringcar huren Assen moet je altijd goed de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. De prijzen kunnen namelijk flink van elkaar verschillen.

Bus huren Assen

Om de prijs van het bus huren Assen goed te kunnen berekenen hebben de verhuurders bepaalde informatie van u nodig. Zo kan er een goede offerte opgemaakt worden. Geef daarom altijd het aantal mensen, aantal dagen en uw bestemmingen op. Eventuele tussenstops moeten ook aangegeven worden omdat deze van invloed kunnen zijn op de prijs van de bus offerte. Onderstaande bedrijven zitten in de omgeving Assen:

Drenthe Tours - Dit tourincarbedrijf is de grootste in de regio en heeft een goede reputatie. Er zijn touringcars te huur met een capaciteit variƫrend van 22 tot 90 personen. Binnen de vloot zijn normale touringcars te vinden, maar ook de FC Groningen bus en een tweetal dubbeldekkers.

Rapide Tours - Een relatief klein bedrijf in de verhuur van bussen in Assen. In het aanbod zijn Minibussen te vinden met 24 of 33 stoelen en Economy Class versies met 49 tot 58 stoelen. Groot genoeg voor de meeste groepen dus, maar er zijn grotere bussen bij andere bedrijven verkrijgbaar.