• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Touringcar huren Amsterdam

U wilt een touringcar huren in Amsterdam, maar wilt wel een scherpe prijs? Dan zit u goed op Busreizen.nl. Op Busreizen.nl vergelijkt u namelijk diverse aanbieders van touringcars in Amsterdam. Gebruik onderstaand formulier en u vraagt vrijblijvend een offerte aan bij meerdere touringcarbedrijven in Amsterdam. De offerte krijgt u vervolgens in uw mailbox toegezonden.

Bus huren Amsterdam

Voor het berekenen van de prijs van een touringcar huren Amsterdam zijn veel gegevens nodig. Stuur daarom altijd het aantal mensen, aantal dagen en de bestemming mee met uw aanvraag. Meestal ontvangt u uw bus offertes binnen een week.

Oostenrijk Touringcars BV Diemen - Verhuurt al ruim 90 jaar touringcars in deze regio. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is dit niet enkel naar Oostenrijk. Het is één van de grootste van Nederland met maar liefst 70 bussen met tussen de 8 en 92 passagiers. 

Labeto Reizen Amsterdam - Zeer ervaren bedrijf in personenvervoer dat sinds 1923 actief is. Voornamelijk dagtochten, maar verhuurt ook voor meerdere dagen.

A&A Kellertax Purmerend - Middelgroot busbedrijf in de regio Amsterdam met bussen van 8 tot en met 76 personen. Actief sinds 1990, oorsprong in de taxibranche. 

Doelen Coach Service Rozenburg - Beschikt over 22 touringcars van 8 tot 57 personen. Het bedrijf is opgericht in 1925, maar is sinds een overname in 1979 een familiebedrijf.

Verhoef Personenvervoer BV Uithoorn - Al ruim 50 jaar actief in personenvervoer. Bezit zowel auto's als touringcars, waarbij de touringcars variëren tussen de 16 en 44 zitplaatsen. 

Taxicentrale Weesp - Wat betreft touringcars enkel in het bezit van kleine bussen tot 28 personen. Daarmee voor grote groepen in Amsterdam niet geschikt, maar kleine bedrijfsuitjes wel. 

Hellingman en Zn. BV Zaandam - Een grote speler in de touringcar wereld die bestaat sinds 1937. In bezit van 40 touringcars waaronder een dubbeldekker. De bussen bieden ruimte voor 18 tot 82 personen.

Bus huren Amsterdam? Vul dan nu het formulier in en u krijgt vrijblijvend meerdere offertes.