• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Touringcar huren

Het regelen van een trip in binnen- of buitenland met een grote groep is meestal niet eenvoudig. In veel gevallen reizen grote groepen met een touringcar. Maar wat kost een touringcar huren en welke bedrijven zittten bij u in de buurt? 

Om iedereen de kans te geven om zo goedkoop mogelijk een bus te huren heeft Busreizen.nl de touringcar vergelijker gestart. Zo kunt u geheel vrijblijvend een bus offerte aanvragen en de prijzen van een touringcar huren vergelijken.

Geef dus geheel vrijblijvend uw reisgegevens aan ons door en wij zorgen dat uw aanvraag snel bij tientallen busbedrijven in Nederland terecht komt. Deze touringcar bedrijven kunnen vervolgens een offerte aan u uitbrengen en u kunt uiteindelijk kiezen of er een offerte bij zit die u bevalt. 

Vraag nu uw touringcar huren offerte aan en ontvang binnen 48 uur meerdere offertes. U zit nergens aan vast en kunt zelf bepalen aan welk bedrijf u uw rit uitbesteedt. Alle uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.

U kunt door heel Nederland een bus huren, maar de meeste busbedrijven zijn te vinden in en rondom de volgende steden:

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen,Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer en Zwolle.