• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Busreizen Salou

Een busreis Salou is met name populair als jongerenreis. Salou ligt vlakbij Barcelona en is een zeer bruisende badplaats aan de Costa Dorada. Hoewel er overdag genoeg te beleven is gaan de meeste jongeren deze kant op voor het spectaculaire nachtleven. Er zijn een heleboel leuke clubs waar naast gewone feesten bijvoorbeeld ook schuimparty's en cocktailparty's worden georganiseerd. Met name discotheek Pacha en de Skihut raden wij aan. 

Jongerenreis Salou

Als je na het heftige nachtleven tijdens je jongerenreis Salou nog energie over hebt kun je overdag relaxen aan het 13 kilometer lange strand, de vele winkeltjes en restaurants bezoeken of op een van de vele ter plaatsen aangeboden excursies gaan. Een busreis Salou kun je boeken bij meerdere aanbieders en in meerdere vormen, zo zijn er appartementen, hotels en campings te boeken in Salou. Op deze website kun je het aanbod van alle Nederlandse aanbieders in 1 overzicht bekijken.

Feiten over Salou

Salou is met een oppervlakte van 15 vierkante kilometer een relatief kleine plaats die voornamelijk leeft van het toerisme. Er wonen circa 27.000 inwoners in Salou en het ligt in de autonome regio Catalonië. Hoewel Barcelona niet naast de deur ligt is het wel mogelijk vanuit Salou Barcelona te bezoeken aangezien de afstand tussen de steden circa 110 kilometer is.

Klimaat Salou

In Salou heerst een mediterraans klimaat en wordt het weer sterk beïnvloed door de zee. Hierdoor is er geen groot verschil in temperatuur tussen de zomer en winter. In de zomer is het gemiddeld rond de 22 graden, in de winter is het ook nog redelijk aangenaam met een temperatuur van circa 10 graden.