• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Busreis Lloret de Mar

Lloret de Mar ligt aan de prachtige Costa Brava en is waarschijnlijk de populairste bestemmingen voor Nederlandse jongerenreizen. Een jongerenreis Lloret de Mar is zeer geschikt voor de echte feestbeesten, het barst er namelijk van de restaurants, kroegen en discotheken. Hoewel de kleinere kroegen erg leuk zijn is een bezoekje aan de grotere discotheken zoals Colossos, St. Trop, Moef, GaGa en de Temptation zeker aan te raden!

Jongerenreis Lloret de Mar

Overdag kun je tijdens je busreis Lloret de Mar lekker winkelen in het centrum, relaxen op een van de 5 stranden of bijvoorbeeld watersporten. In het centrum van Lloret zijn in ieder geval genoeg excursies te boeken om er een top vakantie van te maken! Wil je nu gelijk online boeken? Boek dan je busreis Lloret de Mar hier.

Feiten over Lloret de Mar

Lloret de Mar is net als Salou onderdeel van Cataloniƫ waarvan Barcelona de hoofdstad is. De stad is van oorsprong vrij klein met circa 40.000 inwoners, in de zomer loopt dit aantal echter op tot boven de 100.000 door de vele toeristen. Toerisme is dan ook de voornaamste bron van inkomsten in deze regio.

Klimaat Lloret de Mar

Het klimaat in Lloret de Mar is het beste te typeren als een mediterraan klimaat met warme zomers en niet te koude winters. Zo nu en dan kan het er wel flink regenen maar dit zijn meestal slechts korte, maar heftige buien. De temperatuur is in de zomer zeer aangenaam met een gemiddelde van boven de 20 graden. De winters zijn ook een stuk aangenamer dan bij ons met een gemiddelde temperatuur van 10 graden.