• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Busreizen Blanes

Blanes ligt vlakbij Barcelona aan de Costa Brava en is onder Nederlandse jongeren al jaren een populaire bestemming voor een jongerenreis. Tijdens een busreis Blanes zul je naast het lekkere weer en het prachtige strand kunnen genieten van een fantastisch uitgaansleven. Indien je op je jongerenreis Blanes lekker wilt feesten moet je in de wijk Los Pinos zijn, hier zijn tevens de meeste appartementen en hotels die boekbaar zijn voor jongeren.

Jongerenreis Blanes

Als je na de lange stapavonden overdag nog energie over hebt kun je natuurlijk lekker gaan zwemmen en watersporten maar ook op een van de vele ter plaatsen aangeboden excursies zoals een dagje Barcelona. Op deze websites kun je het busreis Blanes aanbod vinden van alle grote aanbieders, dus zoek en boek vandaag nog jouw vakantie!

Feiten over Blanes

Blanes is met een oppervlakte van slechts 18 vierkante kilometer en circa 40.000 inwoners een relatief kleine stad. Het is de meest zuidelijke plaats aan de Costa Brava en tevens een van de populairste onder jongeren. In de zomermaanden verblijven er gemiddeld meer dan 100.000 mensen in de normaal relatief rustige stad.

Klimaat Blanes

De zomers zijn in Blanes zeer aangenaam. Er zijn veel zonuren per dag en gemiddeld is de temperatuur boven de 20 graden met weinig tot geen neerslag. In de winters koelt het af tot een graad of 8 en valt er gemiddeld iets meer neerslag.