• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Busreizen Barcelona

Met een busreis Barcelona bent u op een voordelige manier binnen een dag in Barcelona. Barcelona is een zeer levendige stad met prachtige stranden, een lekker klimaat, lange winkelstraten en natuurlijk vele prachtige bouwwerken van onder andere Gaudi. Het is mogelijk busreizen naar Barcelona te boeken met of zonder accommodatie. 

Busreis Barcelona

Busreizen Barcelona zijn zeer geschikt voor mensen die van een levendige stad houden en graag willen winkelen en uitgaan. Om te winkelen moet je in de Barcelona Shopping Line zijn. Dit is een 5 kilometer lang district vol met leuke winkeltjes. Als je wilt uitgaan in de stad kun je het beste in de wijken Gracia en El Born zijn. Hier vind je cafés, bars en discotheken, voor ieder wat wils dus. Geniet van deze prachtige stad en boek een van de goedkope busreizen Barcelona.

Feiten over Barcelona

Barcelona is niet de hoofdstad van Spanje zoals vaak wordt gedacht. Het is de op een na grootste stad van Spanje en de hoofdstad van het autonome Catalonië. Barcelona ligt in het noordoosten van Spanje waardoor de reistijd relatief mee valt vanuit Nederland.De stad heeft een oppervlakte van circa 100 vierkante kilometer en er wonen ruim 1.6 miljoen inwoners. Als je alle voorsteden mee telt kom je zelfs tegen de 5 miljoen inwoners. Hiermee is Barcelona een van de grootste steden van Europa.


Busreis Barcelona

Klimaat Barcelona

Barcelona kent een mediterraan klimaat met zachte winters en warme zomers. Hoewel je in de zomers heerlijk kan genieten van een van de stranden die Barcelona rijk is kan de stad in deze periode een beetje benauwd zijn. In de zomer is het gemiddeld boven de 20 graden met 9 zonuren per dag. In de winter is het nog een graad of 10 met 5 zonuren per dag. Hoewel er niet veel neerslag valt is er in de winter is er een zeer beperkte kans op sneeuwval.