• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Busreizen Spanje

Spanje staat al jaren in de top van favoriete vakantiebestemmingen onder Nederlandse toeristen. Busreizen Spanje zijn daarbij steeds populairder. Dit komt natuurlijk deels door het aangename klimaat in Spanje, maar ook zeker door het zeer diverse landschap. Natuurlijk zijn er prachtige stranden, maar ook bergen en een prachtig platteland. Niet alleen voor een strandvakantie kan je naar Spanje, ook de Spaanse cultuur en het heerlijke eten zijn de busreis naar Spanje meer dan waard. Busreizen Spanje zijn onder Nederlanders zeer populair vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. In de meeste gevallen zal het gaan om een strandvakantie.

Busreis Spanje

Uiteraard kunt u op uw busreis Spanje de lange zandstranden en sfeervolle boulevards bezoeken, maar u kunt ook kiezen om een meer cultuur gerichte busvakantie Spanje te boeken. Reis bijvoorbeeld eens naar een van de populaire Spaanse steden zoals Barcelona, Madrid of Sevilla en geniet van de geweldige architectuur en bijzondere musea. Ook als u wilt genieten van het bruisende nachtleven is een bezoekje aan deze steden zeker de moeite waard. Voor jongeren raden wij de Costa Brava en Costa Dorada aan. Met name in de zomer zijn deze kustplaatsen compleet bevolkt door Nederlandse jongeren. Veel jongeren vieren hier dat ze hun examens hebben gehaald en gaan hier voor het eerst op vakantie zonder hun ouders. Je budget hoeft voor een jongerenvakantie in deze regio ook niet groot te zijn aangezien je voor rond de 200 euro al een week met een busreis naar Spanje kunt.

Er is ook een oudere doelgroep aan de Spaanse kust te vinden. Deze doelgroep boekt vaak georganiseerde busreizen Spanje. Valt u in deze doelgroep en wilt u rustig genieten van het prettige klimaat in Spanje kies dan voor bijvoorbeeld een busreis naar Benidorm. De oudere doelgroep boekt over het algemeen langere busreizen naar Spanje omdat ze simpelweg meer tijd hebben. De prijzen liggen in deze markt dan ook wel een stukje hoger maar zijn nog zeer betaalbaar.


Barcelona busreis

Feiten over Spanje

Zoals de meeste mensen wel weten is de officiële taal in Spanje het Spaans, echter wordt ook het Catalaans relatief veel gesproken. Overigens kan je prima een busreis Spanje boeken als je geen Spaans spreekt. In de meeste kustplaatsen spreekt men prima Engels. Een veelgemaakte fout is het idee dat Barcelona de hoofdstad is van Spanje, echter is dat niet correct aangezien Madrid de officiële hoofdstad van Spanje is. Spanje is een van de grootste landen van West-Europa met een oppervlakte van circa 506.000 vierkante kilometer, dat is ongeveer 12 keer zo groot als Nederland. In totaal wonen er rond de 47 miljoen mensen in Spanje en de munteenheid is de Euro. De beste tijd voor busreizen Spanje zijn de zomermaanden. Spanje is nou eenmaal het mooiste met een lekker zonnetje in de lucht en tijdens de zomermaanden zal het vrijwel altijd tussen de 20 en 30 graden zijn aan de kust. In de wintermaanden is eigenlijk alleen zuid-Spanje nog geschikt voor een busreis omdat het dan aan noordoostkant te fris is. De ideale reisduur hangt helemaal af van uw eigen wensen. Populaire reizen zijn tussen de 8 dagen en 21 dagen, maar er zijn ook mensen die een losse busticket Spanje boeken en de hele zomer verblijven aan de kust.De populairste opties onder jongeren binnen Spanje zijn een busreis Blanes en busreis Salou. Bekijk nu het aanbod busreizen Spanje 2015.

Busreis Barcelona

Busreizen Barcelona

Barcelona is de perfecte combinatie van stad en strand. De talloze bezienswaardigheden en musea maken Barcelona bovendien erg cultureel.

Lees meer

Busreizen Blanes

Blanes heeft een mooie ligging aan het strand. Geniet hier van het bruisende centrum en uitgaansleven.

Lees meer

Busreizen Salou

Salou is ook een echte bestemming voor jongeren. Met name grote groepen vrienden bezoeken deze regio.

Lees meer

Busreis Lloret de Mar

Lloret de Mar is in de zomer een van de populairste bestemmingen voor jongeren. Zon en feesten, dat is waar het hier om gaat.

Lees meer