• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Busreizen Oostenrijk

Oostenrijk is een van de mooiste landen van Europa en ligt relatief dichtbij Nederland. Het is dan ook niet vreemd dat Oostenrijk zowel in de zomer als winter erg populair is onder Nederlandse vakantiegangers. Busreizen naar Oostenrijk duren circa 12 uur afhankelijk van waar u heen wilt, indien u op een wintersport busreis Oostenrijk gaat kan het soms iets langer duren in verband met sneeuw. Bekijk hierboven het aanbod van de grote aanbieders.

Busreis Oostenrijk

Indien u wintersport busreizen Oostenrijk zoekt bent u hier aan het juiste adres. Met de bus naar Oostenrijk voor een wintersport vakantie is erg handig indien u zelf niet beschikt over geschikt vervoer. De bussen zijn over het algemeen erg comfortabel en de busreizen zijn ook nog eens scherp geprijsd. Veel jongeren kiezen er dan ook voor met de bus naar Oostenrijk te gaan. Met een busreis kunt u o.a. in de volgende populaire skigebieden komen:

- Hochzillertal-Hochfügen
- Saalbach-Hinterglemm
- Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental
- Zell am See-Kaprun
- Zillertal 3000
- Zillertal Arena


Busreizen Oostenrijk

Beste reistijd Oostenrijk

Oostenrijk is een lastig land om de ideale reistijd voor te bepalen. Dit komt omdat het zowel een populaire bestemming voor de wintermaanden als voor de zomermaanden is. Oostenrijk trekt over het algemeen actieve vakantiegangers aan. In de winter gaan de meeste mensen met een busreis naar Oostenrijk voor een wintersportvakantie. De reisduur is in dit geval vaak 8 dagen en de prijzen zijn scherp in vergelijking met andere bestemmingen. De beste maanden in de winter zijn december, januari en februari omdat de sneeuw dan het beste is. In de zomermaanden trekken busreizen Oostenrijk veel wandelaars en mensen die van camperen houden. De beste maanden in de zomer zijn de maanden juni, juli en augustus omdat het weer dan het beste is. Vergeet tijdens uw busreis in ieder geval niet het prachtige Wenen te bezoeken aangezien dit een bijzonder sfeervolle stad is om te bezoekern tijdens busreizen.

Busreis Wenen

Busreizen Wenen

Wenen is een stad met een lange geschiedenis. Schitterende paleizen, monumentale pleinen en barokke gebouwen zijn kenmerkend.

Lees meer