• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Nu al veel kerst busreizen met gegarandeerd vertrek

06-10-2016

Het zonnetje schijnt nog volop, maar vergis u niet: de kersttijd komt met rasse schreden dichterbij. Veel mensen hebben hun kerstreis alweer vastgelegd. U kunt er niet vroeg genoeg bij zijn.

Peter Langhout Reizen heeft nú al, en het is pas september, een flinke lijst aan kerstreizen met gegarandeerd vertrek. Ideaal: zo weet u zeker dat uw reis doorgaat, omdat er al genoeg animo voor is. Geen spanning meer of uw reis wel doorgaat, maar lekker boeken en meteen beginnen te genieten van de voorpret!

Kerst busreizen met excursies
Vier de feestdagen eens op vakantie, samen met een gezellige groep. Tijdens een kerstreis gaat u naar Oostenrijk, het Duitse beieren, de zonnigere Costa Brava of één van de andere mooie kerstbestemmingen. Tijdens de excursies ziet u de mooiste plekjes aldaar. Natuurlijk laten we Kerst niet zomaar voorbij gaan en genieten we allemaal samen van een gezellig Kerstdiner. En gaat u wat langer op vakantie? Dan sluit u ook het oude jaar passend af en luidt u het nieuwe jaar feestelijk in!

Een excursiereis per bus is een uitstekende manier om veel van te omgeving te zien en op te trekken met reisgenoten. Veel mensen vinden het fijn om er met Kerst op uit te gaan. Een kerst-excursiereis is dan een uitkomst. Het is Kerst vieren op een ontspannen manier. Niet uitgebreid koken, maar gewoon genieten van een lekker kerstdiner.

Dit betekent maar één ding: gegarandeerd genieten!

Kerstshoppen op de leukste kerstmarkten
U kunt er ook voor kiezen om met de bus naar de kerstmarkten in bijvoorbeeld Duitsland te reizen. Een leuk tripje tussendoor. Bijvoorbeeld met uw moeder, dochter, vriend(in) of geliefde. Struin de kraampjes af, bewonder de prachtig versierde winkeletalages en dompel u onder in de kerstsfeer.

Vooral kerstshoppen in Duitsland is bij uitstek geschikt voor shopliefhebbers. Keulen, Düsseldorf, Heidelberg, Aken, Bremen, noem maar op. In bijna elke Duitse stad vindt u gezellige kerstmarkten. Maar ook een busreis Londen met kerst is erg in trek.