• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Beste wintersport busreis bestemmingen

11-01-2016

De maanden november tot en met maart zijn populaire maanden voor een wintersport. We zitten nu midden in het seizoen en veel mensen hebben hun wintersport al geboekt. Toch zijn er altijd ook veel laatbeslissers met een klein budget. Deze mensen wachten de last minutes af en boeken vaak op het laatste moment een wintersport busreis. Om deze mensen een handje te helpen in hun zoektocht naar de ideale wintersport bestemming hier een top 3 wintersport bestemmingen onder de 400 euro die je met een busreis kunt bezoeken. Oostenrijk is een zeer populair en mooi gebied voor een wintersport. Voor een goedkope wintersport is Frankrijk echter vaak de betere keuze.


Wintersport busreis

Frankrijk - Les Trois Vallées - Val Thorens

Vanaf circa 250 euro (inclusief skipas) heb je al een leuke midweek wintersport in het grote Franse skigebied Les Trois Vellees, en dan specifiek Val Thorens. Dit levendige dorp ligt op maar liefst 2300 meter hoogte en staat bekend om de goede bereikbaarheid middels busreizen en het bruisende uitgaansleven. Perfect dus voor de wintersporters die graag aan de apres ski gaan! Als budget accomodatie voor een midweek kunnen we Residence Le Machu-Pichu aanraden. Wil je wat langer weg, zeg een dag of 10, kijk dan eens bij Residence Tourotel. Hier kun je voor circa 395 euro  10 dagen verblijven, inclusief skipas. Doordat er maar liefst 607km piste in de regio te vinden is en de sneeuwzekerheid door de hoogte groot is hoef je je nooit te vervelen in Val Thorens.


Frankrijk - Les Portes du Soleil - Avoriaz

Voor 195 euro 5 dagen op wintersport inclusief skipas? Dat kan met een wintersport busreis Avoriaz in Frankrijk. Avoriaz is een gezellig bergdorp op 1800 meter hoogte, met 650 km piste rondom. Avoriaz is omringt door allerlei populaire andere skidorpen zoals Chatel en Morzine. Als accomodatie raden er Residence Antares aan. Op zoek naar een langere wintersport? Kijk dan eens naar Residence Atria Crozats. Voor 389 euro inclusief busreis kunt u hier al verblijven.


Frankrijk - Le Massif du Devoluy - La Joue du Loup

Als laatste wintersportbestemming in deze top 3 hebben we La Joue du Loup staan. Dit dorp ligt op 1450m hoogte en heeft 82km piste. Het is een relatief nieuw dorp dat zeer betaalbaar is. Het dorp is opgezet rondom de skiliften, dus alle accommodaties zijn op loopafstand. Als accommodatie raden we Residence l'Horizon Blanc aan. Voor 260 euro inclusief skipas en busreis verblijft u hier al ruim een week. Liever een losse wintersport chalet in plaats van een hotel? Kies dan voor Chalets Les Flocons du Soleil waar u voor onder de 300 euro op wintersport kan. 

Veel van de genoemde prijzen in dit artikel zijn last minutes. De prijzen van deze busreizen kunnen dus elk moment veranderen, maar het aanbod wintersport last minutes met de bus blijft over het algemeen redelijk groot gedurende het seizoen.