• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Beste beoordeelde busreis organisaties

03-07-2017

Best beoordeelde busreizen

In de wereld van busreizen zijn er in Nederland circa 10 grote aanbieders te vinden. Maar welke aanbieder moet u nou kiezen in dit grote aanbod? Vandaag vertellen we dat.


Het is natuurlijk lastig om een onafhankelijk oordeel te vellen over alle verschillende bedrijven die busreizen aanbieden voor consumenten. We hebben lang nagedacht hoe we dit zouden kunnen doen, aangezien we als onafhankelijke vergelijker u graag het goede advies willen geven. Uiteindelijk hebben we besloten om deze lijst met 'best beoordeelde busreis organisatie' te maken op basis van de stem van de consument. We hebben daarom gekeken bij verschillende website naar de beoordelingen van de bekende busreizen aanbieders. Deze hebben we op een grote hoop gezet en vervolgens een gemiddelde eruit gedestilleerd. Op basis van dat onderzoek hebben we deze lijst kunnen opstellen. Dit is, op basis van consumentenbeoordelingen, dan ook de top 6 op het gebied van busreizen:


1. Bolderman busreizen zit op bijna een 8.5 met meer den 1000 beoordelingen. Dat is natuurlijk een super mooi cijfer en dat is niet voor niks. Ze draaien al 25 jaar mee, dus hebben ze erg veel ervaring. Helaas is dat ook wel een beetje te zien aan de website. 


2. De Jong Intra vakanties krijgt gemiddeld hoger dan een 8 met ruim 500 beoordelingen. Nou is het wel zo dat De Jong Intra ook allerlei andere soorten vakanties verkoopt. Dat is dus niet puur op basis van de busreizen. 


3. Effeweg.nl krijgt precies een 8 op basis van circa 1000 beoordelingen. Wat ons betreft altijd een goede partij met een leuk aanbod stedenreizen. 


4. Solmar Tours zit met een 7.8 op basis van circa 400 beoordelingen. Deze partij is wellicht wat minder bekend, maar doet ook al lang mee in Nederland.


5. Slangen reizen komt op een 7.6 op basis van 1600 beoordelingen. Daar zitten een heleboel goede tussen, maar ook opvallend veel hele slechte. Gemiddeld gezien komen ze alsnog prima uit de bus, maar wel een partij met pieken en dalen dus!


6. Oad komt op een 7.5 op basis van 150 beoordelingen. Een van de bekendste organisaties waarschijnlijk, maar op het oog weinig beoordelingen. Da tkomt doordat ze voorheen allerlei soorten reizen verkochten en toen failliet zijn gegaan. De busreizen zijn vervolgens als los onderdeel doorgegaan.