• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Busreizen Italië

Italië is al jaren een veel bezocht vakantieland. Een goedkope manier om het land te bezoeken is een busreis naar Italië te boeken. Italië staat vooral bekend om de vele bergen en prachtige Italiaanse meren. Deze meren in combinatie met het aangename klimaat maken Italië een geweldige vakantiebestemming. Het Gardameer is een van de populairste bestemmingen dus zijn er op deze website uiteraard ook busreizen naar het Gardameer te vinden. De busreizen Italië van diverse aanbieders bekijkt u hier op Busreizen.nl.

Busreis Italië

Italië wordt voornamelijk bezocht door echt zon liefhebbers en kampeerders. Het is dan ook mogelijk om naast excursiereizen ook losse bustickets te bestellen voor uw busreizen naar Italië. De busmaatschappij verzorgd dan uw heen- en terugreis en verder bent u vrij om te doen wat u wilt. De georganiseerde excursiereizen naar Italië zijn een absolute aanrader indien u houdt van kunst, cultuur en historie. Italië is namelijk een land met een zeer rijke historie en in onder andere Rome en Milaan is dat duidelijk te zien. Ook als u geniet van lekker eten is Italië bij uitstek geschikt als uw volgende vakantiebestemming. Boek een busreis Italië en beleef een droomvakantie.


busreizen Italie

Feiten over Italië

Italië ligt in het zuiden van Europa op ongeveer 10 uur rijden van het midden van Nederland. Het land is met circa 301.000 vierkante kilometer oppervlakte vele malen groter dan Nederland. In totaal wonen er bijna 60 miljoen mensen in Italië waarvan circa 3 miljoen in de hoofdstad Rome wonen. Het prijsniveau is vergelijkbaar met Nederland en men betaald in Italië gewoon met de Euro.

Beste reistijd Italië

Italië is eigenlijk enkel geschikt als bestemming voor de zomermaanden. Het begrip zomermaanden kan wel redelijk breed genomen worden aangezien het weer in Italië al vroeg in het seizoen zeer aangenaam is. Vanaf mei tot en met september zijn busreizen Italië dan ook zeker een aanrader. De doelgroep voor deze busreizen is over het algemeen wat ouder dan het gemiddelde en de reisduur ook wat langer. Er zijn wel reizen te vinden van slechts 8 dagen, maar voor de ultieme ervaring raden wij toch echt aan in ieder geval 12 tot 14 dagen naar Italië te gaan met de bus. Zo zit u niet langer in de bus dan u kunt genieten van het prachtige landschap dat Italië rijk is. Met name de noordelijke regio van Italië is aan te raden om uw reistijd te beperken. 

Op zoek naar een busreis, maar weet u nog niet precies welke steden u wilt bezoeken? Lees u dan in en kijk met name naar Rome vanwegen de prachtige historie, Venetië voor romantiek en het ervaren van een bijzondere stad op water en de vele meren als het Lago Maggiore. Verder zijn ook Florence, Pisa en Elba interessante bestemmingen en worden de Bloemenreviera en Florance vaak aangedaan bij busreizen Italië.busreis Rome

Busreizen Rome

Deze Italiaanse hoofdstad heeft werkelijk alles te bieden. Van lekker eten tot aan een rijke historie en een heerlijk klimaat.

Lees meer