• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Arc de Triomphe

De Arc de Triomphe is na de Eiffeltoren waarschijnlijk de populairste bezienswaardigheid in Parijs. Tijdens een busreis Parijs mag een bezoek aan de Arc de Troimphe dan ook zeker niet ontbreken. Met een hoogte van circa 50 meter is het de op één na grootste triomfboog ter wereld. Zoals de naam al aangeeft is de boog gebouwd ter ere van aan overwinning. In dit geval een overwinning van Napoleon in Austerlitz. De bouw van de Arc de Troimph is begonnen in 1806.

Indien u de triomfboog van dichtbij wilt bekijken zult u via een tunnel naar de boog moeten. Het is namelijk niet mogelijk de drukke straten over te steken. Door 234 treden te beklimmen kunt u op de bovenkant van de Arc de Triomphe komen voor een prachtig uitzicht over de stad. Bovenop zijn ook 30 schilderijen te bezichtigen omtrent overwinning van Napoleon.

Arc de Triomphe

Waar is de Arc de Triomphe?

De Arc de Troimphe staat op een van de drukste rotondes van Parijs genaamd Place Charles de Gaulle. Hier komen vele straten van Parijs samen, waarvan de bekendste waarschijnlijk de Champs-Élysées is. De Arc de Triomphe is jaarslijks te zien tijdens de Tour de France. Gaat u met een busreis Parijs dan zal uw gids u zeker langs de Arc de Triomphe rijden. Gaat u zelf op pad? Neem dan de metro naar de Arc de Triomphe.

Waar Arc de Triomphe


Terug naar bezienswaardigheden Parijs of busreis Parijs.