• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Busreizen Disneyland Parijs

Als u van plan bent een bezoek te brengen aan Disneyland is een busreis naar Disneyland Parijs de perfecte manier om voordelig te kunnen ontspannen. Goedkoop naar Eurodisney? Dat kan! U vertrekt vanaf een door u gekozen opstapplaats en wordt rechtstreeks naar uw hotel gereden. Busreizen Disneyland Parijs zijn populair dus is er een ruime keuze. U kunt 1 tot 5 dagen verblijven wanneer u een busreis Eurodisney boekt. Veel gezinnen met kinderen nemen een georganiseerde busreis Parijs in combinatie met een dag Disneyland.

Busreizen Disneyland Parijs

Busreis Eurodisney

Eurodisney Parijs is opgedeeld in 5 verschillende delen met elk een eigen Thema. Het ene deel is wat leuke voor jongere kinderen, het andere juist voor wat oudere kinderen. Op deze manier is het park eigenlijk altijd leuk voor mensen van alle leeftijden, zelfs voor u als ouder! Ook de diverse hotels hebben allemaal een eigen thema waardoor de ervaring van een Disneyland Busreis nog magischer wordt:

In Main Street USA waant u zich in de de jaren rond 1900 in een klein Amerikaans stadje. Fontierland is helemaal in de stijl van het Wilde Westen, ideaal voor de echte cowboys en cowgirls. In Adventureland vindt u vooral spectaculaire attracties en figuren als piraten en Indiana Jones. Fantasyland is een mengeling van magische sprookjes gebaseerd op de diverse Disney figuren. Discoveryland is het land vol met wetenschap, alle attracties zijn hier gebaseerd op ontdekkingen. Tegen een kleine extra vergoeding kunt u de Walt Disney Studio's bezoeken. Hier kunt u op spectaculaire wijze zien hoe de filmwereld in elkaar zit door de diverse shows. Wat u en uw kinderen dus ook leuk vinden, op busreizen Disneyland Parijs vindt u het allemaal. Bekijk ons aanbod en ga goedkoop naar Disneyland Parijs met een busreis Disneyland Parijs.


Busreis Disneyland Parijs

Beste reisperiode

Disneyland Parijs is het grootste attractiepark in Europa en is in principe het hele jaar geopend. Er is niet echt een beste reisperiode aan te wijzen, omdat elk seizoen zijn eigen charme heeft. Op basis van het seizoen zijn er zelfs speciale versieringen in Disneyland zodat een bezoek in de zomer en winter een totaal verschillende ervaring kan opleveren. De meeste busreizen zijn te boeken tijdens schoolvakanties als de meivakantie, herfstvakantie, zomervakantie en kerstvakantie. De prijzen van een busreis Disneyland Parijs liggen tijdens de schoolvakanties vaak echter een stuk hoger dan daar buiten. Het is dus van belang goed te vergelijken, zodat u niet te veel betaald voor uw vakantie. Het populairste zijn de reizen van 2 en 3 dagen, maar ook 1 dag naar Disneyland Parijs met de bus is mogelijk.


Verder zoeken? Ga terug naar de Busreizen homepage.