• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Busreizen Frankrijk

Frankrijk, het land van stokbroden, kaas en natuurlijk de overheerlijke croissants. Daarnaast voor velen dé bestemming om in de zomervakantie lekker te camperen. Maar als je aan busreizen Frankrijk denkt denk je ook al snel aan Parijs. Parijs is ook inderdaad de populairste stad als het gaat om busreizen Frankrijk. Toch is het zeker niet de enige stad waar busreizen heen gaan, er zijn namelijk nog veel meer plekken binnen Frankrijk de moeite waard om te bezoeken middels een busreis. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Alpen, Normandië en de Cote d' Azur. Waar u ook heen wilt, busreizen naar Frankrijk vindt u hier op Busreizen.nl.

Busreizen Frankrijk

Busreis Frankrijk

Indien u een busreis naar Frankrijk boekt bent u binnen 10 tot 20 uur op uw bestemming. Naar Frankrijk kunt u in de zomer gaan genieten van de zon en in de winter kunt u in de bergen genieten van een wintersport vakantie. Binnen Frankrijk zijn busreizen Parijs het populairste. Ook met name busreizen Disneyland Parijs zijn erg populair. Er zijn zowel georganiseerde als ongeorganiseerde busreizen naar Frankrijk dus of u nu zelf lekker op pad wilt gaan of gewoon zorgeloos wilt genieten, het kan allemaal. 

Veel mensen denken dat georganiseerde busreizen alleen leuk zijn voor oudere mensen. Wij denken dat juist ook jongeren veel plezier kunnen beleven aan dergelijke reizen. Er is veel gezelligheid en door de gids leer je meer van de bestemming die je bezoekt. Bovendien is er bij georganiseerde busreizen ook genoeg vrije tijd om lekker te winkelen of op stap te gaan.

Pinnen in Frankrijk

In Frankrijk kunt u bij de meeste grote banken en pinautomaten gewoon pinnen met uw pinpas of creditcard. Het is dus niet nodig grote cashbedragen mee te nemen. Wel is het handig om wat cash geld bij u te dragen indien u de tolwegen gebruikt.

Vervoer in Frankrijk

Op de grote en belangrijke wegen wordt in Frankrijk tol geheven, het is dus belangrijk hier rekening mee te houden. In principe is het mogelijk de meeste plaatsen te bereiken zonder tolwegen echter neemt u dan niet de snelste route. Naast goede wegen heeft Frankrijk ook een zeer groot spoorwegnet met onder andere de hogesnelheidstreinen. In de grote steden zoals Parijs is er bovendien een metro waardoor u zich gemakkelijk kunt verplaatsen binnen Frankrijk.

Busreis Disneyland Parijs

Busreizen Disneyland Parijs

Een bezoek aan Disneyland is perfect te combineren met een bezoek aan Parijs. Leuk voor gezinnen met kinderen en stelletjes!

Lees meer
Busreis Parijs

Busreizen Parijs

Wat ons betreft is Parijs de meest romantische stad van Europa. Bovendien is het relatief dichtbij vanaf Nederland.

Lees meer