• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Busreizen Engeland

Een busreis Engeland klinkt wellicht niet zo voor de hand liggend maar is zeer populair. Een busreis naar Engeland duurt circa 10 uur, afhankelijk van uw bestemming binnen het land. De meeste busreizen gaan richting Londen, de hoofdstad van Engeland, maar ook Manchester en Liverpool zijn een optie. Een busreis is vaak veel goedkoper dan een vliegreis. Bovendien zijn er veel busreizen te boeken met gids, hierdoor leert u vaak meer van uw bestemming.


Door de verhalen over het slechte weer in Engeland twijfelen mensen vaak of Engeland wel een geschikte vakantiebestemming is. Met name in de zomermaanden valt dit enorm mee en is de neerslag vergelijkbaar met Nederland. In de herfst en winter valt er in Engeland wel vaak wat meer neerslag. In de winter is dat eigenlijk juist positief omdat een beetje sneeuw vaak een romantische sfeer brengt naar grote steden als Londen en Liverpool.


busreizen Engeland

Busreis Engeland

Voor busreizen Engeland is het aan te raden minstens 3 dagen te gaan. Ook een georganiseerde busreis is zeker de moeite waard. Hierbij is alles voor u geregeld, het vervoer, de accommodatie, het ontbijt en uiteraard de excursies. Natuurlijk houdt u ook wat vrije tijd over die u kunt besteden aan winkelen of uitgaan. Met name Londen is een fantastische stad om te winkelen en te feesten, maar vergeet door het winkelen en feesten vooral niet de prachtige bezienswaardigheden te bezoeken.
Tower Bridge of London

Busreizen Londen

Londen is waarschijnlijk een van de duurste steden om te bezoeken. Van vervelen zal echter geen sprake zijn want er is veel te beleven!

Lees meer