• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Busreizen Berlijn

Een busreis Berlijn is de manier om goedkoop naar Berlijn af te reizen. Berlijn is een zeer grote stad met een indrukwekkende historie. Verder staat de stad vol met prachtige oude gebouwen maar ook met moderne architectuur. Door de indrukwekkende historie van Berlijn is het zeker aan te raden om tijdens busreizen naar Berlijn een van de vele musea te bezoeken. Uiteraard is Berlijn ook zeer geschikt om lekker te winkelen en hippe clubs te bezoeken. Ga vooral niet te kort naar Berlijn, want er is veel te beleven. Wij adviseren om te zoeken naar busreizen Berlijn van 3, 4, 5 of meer dagen.

Busreis Berlijn

In Berlijn is werkelijk van alles te beleven. Indien u van kunst, cultuur en historie houdt moet u zeker een bezoek brengen aan het Pergamonmuseum, Checkpoint Charlie, de Rijksdag en uiteraard de berlijnse muur. Ben je meer van het winkelen en uitgaan bezoek dan tijdens uw busreis Berlijn Friedsrichstrasse, Kurfurstendamm, Oranienburger Strasse en Bergmannstrasse.

Feiten over Berlijn

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en ligt in het noordoosten van het land. Berlijn is tevens een deelstaat van Duitsland. Met maar liefst 3.5 miljoen inwoners is Berlijn de op één na grootste stad van Europa en beslaat het maar liefst 891 vierkante kilometer. Gaat u met een busreis naar Berlijn dan bent u circa 10 uur onderweg.


Busreis Berlijn

Klimaat Berlijn

Het klimaat in Berlijn is een gematigd zeeklimaat met kenmerken van een land klimaat. De temperatuur is in de zomer niet extreem hoog, echter kan het wel een beetje benauwd worden in de stad. In de winter kan het aan de koude kant zijn met sneeuw. Busreizen Berlijn zijn het hele jaar door te boeken omdat de stad altijd gezelligheid biedt. Wel is het zo dat in de herfst relatief veel neerslag valt. In de zomer is de temperatuur gemiddeld circa 18 graden met 7 zonuren per dag. In de winter ligt de temperatuur rond het nulpunt en zijn er maar 2 zonuren per dag. Al met al is Berlijn een geweldige stad op te bezoeken, zeker met een busreis Berlijn. oek dus nu uw busreis via Busreizen.nl.


Klimaat Berlijn

Het hele jaar door kunt u dus een busreis Berlijn boeken, maar wat is nou de ideale reisperiode? Dat is eigenlijk geheel aan u. Zoekt u de romantiek, dan is de winter zeer geschikt voor busreizen Berlijn. Wilt u lekker op het terras kunnen zitten met een lekker drankje? Dan kunt u het beste in juni, juli of augustus een busreis Berlijn boeken. Verder kan het zijn dat u graag buiten het hoofdseizoen gaat. Dit kan zeker schelen in de kosten, maar het aanbod is ook een stuk beperkter. Als u met de bus naar Berlijn gaat kunt u kiezen voor losse bustickets of georganiseerde busreizen. Uiteraard zijn de losse bustickets een stuk goedkoper, maar u mist dan ook de luxe van een goede gids die u langs alle hoogtepunten van Berlijn brengt. Wat voor reis u boekt is dus geheel aan u, maar het is altijd verstandig om busreizen Berlijn goed met elkaar te vergelijken.

Kortom: Een busreis Berlijn is echt een aanrader, zowel in de zomer als in de winter. Vergelijk nu busreizen Belijn via bovenstaande zoekfunctie.