• RUIM 1000 BUSREIZEN

  • VERGELIJK 8 AANBIEDERS

  • ONAFHANKELIJK ADVIES, DE BESTE KEUZE

Busreizen Duitsland

Duitsland ligt vlakbij Nederland en juist daarom zijn busreizen naar Duitsland zo populair. Voor je het weet ben je met busreizen Duitsland op de plaats van bestemming, zonder zorgen en tegen een voordelig tarief. Het is mogelijk om zowel georganiseerde als ongeorganiseerde busreizen Duitsland te boeken. In het geval van een ongeorganiseerde busreis bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt maar zult u ook vaak zelf een accommodatie moeten regelen. Bij een georganiseerde busreis naar Duitsland hoeft u niks zelf te regelen en kunt u gewoon ontspannen genieten van uw busvakantie.

Busreis Duitsland

Duitsland is veel te groot om binnen een korte periode helemaal te bezichtigen. Indien u een busreis Duitsland boekt zult u dan ook moeten kiezen welk deel u wilt bezoeken. Er zijn zeer veel bestemmingen waar u uit kunt kiezen maar met name busreizen Berlijn zijn erg populair omdat Berlijn een van de mooiste steden van Europa is. Ook busreizen naar de kerstmarkten in Duitsland zijn populair. 

Wanneer u voor een reis naar Duitsland kiest, dan mag een bezoekje aan de bekende stad Frankfurt am Main zeker niet ontbreken. Deze grote moderne stad in het westen van het land, heeft zeer veel prachtige bezienswaardigheden te bieden. Wat ook een leuke stad is om te bezoeken is Keulen. Deze stad, gelegen aan de Rijn heeft zeer veel architectonische gebouwen, waaronder de bekende kathedraal de St. Peter en Maria dom. Wanneer u een echte kunst- en cultuur liefhebber bent, dan is de stad Keulen een echte aanrader. Daarnaast is er voor de kinderen ook veel te beleven in de Keulense dierentuin met veel exotische dieren. 

Ook mogen de nodige excursies natuurlijk niet ontbreken op een van deze geweldige busreizen naar Duitsland. Ze geven een extraatje aan uw vakantie of citytrip. Zo kunt u tijdens uw busreis naar Duitsland kiezen om in de wijnvelden bij de Moezel een heerlijke Duitse wijn te proberen, of gezellig winkelen in het historische plaatsje Cochem. Wanneer de kerstdagen weer voor de deur staan, kan het erg leuk zijn om eens een van de bekendste kerstmarkten van Europa te bezoeken in Düsseldorf. Overal in het hele land worden er rond de feestdagen extra activiteiten georganiseerd.

Wanneer u een busreis boekt, mag een bezoek aan de hoofdstad Berlijn natuurlijk niet ontbreken. Naast alle historische hoogtepunten die deze stad met twee gezichten te bieden heeft, kunt u er ook terecht voor luxe, ontspanning, shoppen maar ook het echte uitgaansleven. Berlijn is ruim opgezet door de vele dorpjes en gebieden. Daarnaast zijn de verschillen tussen oost en west Berlijn nog altijd goed zichtbaar. Een groot voordeel van Berlijn is het reizen via de U-Bahn of S-Bahn. Dit bespaart veel kilometers lopen en zo kunt u binnen een aantal minuten vrijwel bij iedere hotspot van Berlijn bezoeken. 

Ook voor de jongere generatie zijn busreizen Duitsland een echte aanrader! In de avond hebben de meeste grote plaatsen namelijk veel bruisende cafés en clubs die open zijn. Er zijn ook busreizen die een speciaal programma hebben voor jongeren. In vrijwel iedere toeristische stad kunt u tegenwoordig ook met de Engelse taal een eind komen en er zijn altijd wel informatievoorzieningen in meerdere talen beschikbaar. Ook is een busreis naar Duitsland ideaal voor een kort bezoek aan een van de vele pretparken die het het land kent, zoals Moviepark, Fantasialand en het Europapark.


Busreizen Duitsland

Pinnen in Duitsland

In Duitsland kun je bij vrijwel elke bank of pinautomaat met je Nederlandse pinpas pinnen. In sommige winkels werkt je Nederlandse pas niet dus is het verstandig een creditcard of cash geld mee te nemen.

Verkeer in Duitsland

De regelt in het Duitse verkeer zijn vergelijkbaar met die in Nederland. De snelheidslimiet op de Duitse autobaan is echter anders dan in Nederland. Op sommige plekken is die er namelijk niet. Omdat de invoegstroken soms erg kort zijn is het belangrijk goed op te letten op invoegend verkeer en deze waar nodig de ruimte te geven.

Legitimatie in Duitsland

In Duitsland geldt, net als in Nederland, een legitimatieplicht. Je bent dus verplicht ten alle tijden je te kunnen legitimeren met bijvoorbeeld een paspoort. Vergeet deze dus niet als u een busreis Duitsland boekt!
Busreis Berlijn

Busreizen Berlijn

Berlijn is een stad vol met cultuur en historie. Voor kunst- en cultuurliefhebbers een absolute aanrader.

Lees meer